Herci - Garret Hedlund

13. října 2007 v 12:59 |  Eragon
Jméno: Garrett John Hedlund
Datum narození: 3.9.1984
Místo narození: Roseau-Minesota
Znamení: panna
Věk: 22
Výška: 187 cm
Profese: model, herec
Rodina: Má starší sestru (Amanda) a bratra (Nathaniel). Matka (Kristine Ane Yanish) a otec (Robert Martin Hedlund) se rozvedli. Matka i s jeho sestrou se přestěhovali do Arizony. Když měl 15, přestěhoval se za nimi.
Filmografie:
Trója (2004)
Friday Night Lights (2004)
Four Brothers (2005)
Eragon (2006)
Georgia Rule (2007)
Death Sentence (2007) (post-production)
Zvětšit obrázek wallpapers33f.jpg
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama